banner

Üniversiteye ek yerleştirme kayıtları başladı




Ek yerleştirme sonuçlarına göre bir yükseköğretim programına katılma hakkı kazanan adaylar, kayıt işlemlerini bugünden itibaren 4 Eylül'e kadar yapabilecek.

kayıtÜniversitelere ek yerleştirme sonuçlarına göre bir yükseköğretim programına katılma hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri, bugünden itibaren 4 Eylül'e kadar yapılabilecek.

ÖSYM, 2015-ÖSYS ek yerleştirme sonuçlarını 28 Ağustos'ta açıkladı. Buna göre, bir yükseköğretim programına yerleştirilen adayların kayıt işlemleri, ilgili üniversiteler tarafından 4 Eylül'e kadar gerçekleştirilecek.

Adayların, kayıt olmak için yerleştirildikleri yükseköğretim programının bağlı bulunduğu üniversiteye gerekli belgelerle başvurmaları gerekiyor.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.