banner

Yurtdışı lisansüstü eğitimde tercihler bugün bitiyor




YLYS işlemleri kapsamında adayların kurum tercihleri bugün sona eriyor.

Yurtdışına Lisansüstü Öğrenim Görmek Üzere Gönderilecek Adayları Seçme ve Yerleştirme (YLSY) işlemleri kapsamında adaylardan 13 Ekim günü tercih alınmaya başlanmıştı.

ÖSYM’den yapılan açıklamaya göre, yurtdışına lisansüstü öğrenim görmek amacıyla gönderilecek öğrencilerin yerleştirme işlemleri için adaylardan ikinci aşamada adına öğrenim görülecek kurum tercihleri alınacak.

Adaylar, kurum tercihlerini 13-19 Ekim 2015 tarihleri arasında ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile yapabilecekler.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.