banner

Sınırlar Eğitimle Birleşiyor Projesi




Sınırlar Eğitimle Birleşiyor Projesi kapsamında, İstanbul'daki maddi olarak dezavantajlı 39 ilçenin lise birincisi öğrencileri İngiltere'de ücretsiz dil eğitimine gönderildi. 
'Sınırlar Eğitimle Birleşiyor Projesi', başta Milli Eğitim Bakanlığı ve THY olmak üzere birçok kurum ve siyaset adamından büyük ilgi gördü. Proje, Ekovitrin dergisinin geleneksel olarak düzenlediği ve 34 kategoride 2011 Yılının Starlarının belirlendiği yarışmada, 'Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi' dalında aday gösterildi. 2011 yılındaki başarısı nedeniyle gerek Milli Eğitim gerekse okullar ve öğrencilerden gelen yoğun talep nedeniyle projenin 2012 yılında da sürdürülmesi kararlaştırıldı. 2011 yılında gerçekleştirilen projeye göstermiş oldukları destek ve uçuş sponsorluğu sebebiyle Horizon Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gültekin tarafından THY Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil'e teşekkür plaketi takdim edildi

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.