banner

DUS sonbahar tercihleri başladı




2015-DUS sonbahar dönemi tercihleri başladı. Adaylar, T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle ÖSYM’nin sitesinden tercihlerini 30 Kasım’a kadar yapabilirler.

2015 Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (DUS) sonbahar tercih işlemleri bugün başladı. Tercihler 30 Kasım’a kadar devam edecek. Adaylar tercihlerini T.C. kimlik numaraları ve şifrelerini kullanarak bireysel olarak internet aracılığıyla yapacaklar. Yerleştirme sonuçları ÖSYM’nin internet sayfasında yayımlanacak, adaylara yerleştirme sonuç belgesi gönderilmeyecek.

ÖSYM’nin sitesinde yer alan duyuruda, sınava başvuru aşamasında henüz mezuniyet tarihi olmayan adayların; tercih yapabilmeleri için tercih süresi içerisinde ÖSYM Sınav Koordinatörlüklerine şahsen başvurarak mezuniyet tarihinin ÖSYM Aday İşlemleri Sistemine kaydedilmesini sağlamaları gerektiği ifade edildi. Adayların mezuniyet tarihini gösterir belgenin onaylı bir örneğini yanlarında bulundurmaları ve bu belgeyi görevliye teslim etmeleri gerekiyor.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.