banner

İzmir'de bakıcı dehşeti!




İzmir'in Bayraklı ilçesi Özkanlar semtinde 7 yaşındaki Ece Uslu, bakıcısının eşi tarafından yastıkla boğularak öldürüldü.
bakici_dehsetiOlay cumartesi günü saat 07.00 sıralarında Özkanlar 274/5 sokaktaki Doğan Güneş Sitesi'ndeki apartmanda meydana geldi. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde çalışan Yasemin Uslu, olay günü saat 07.00 sıralarında Açıköğretim Fakültesi sınavına gitmek için evden ayrıldı. Uyuyan kızı Ece Uslu'yu ise bakıcılık yapan emekli öğretmen Saliha Ak'a bıraktı. Baba Emin Uslu ise işe gitmek üzere evden ayrıldı.

Uslu çifti evden ayrıldıktan sonra Saliha Ak, yan apartmandaki evlerinde bulunan eşi Salih Ak'ı çağırdı. Uyuyan kızı eşi Salih Ak'a bırakan Saliha Ak dışarı çıktı https://gutepotenz.de/. Eve döndüğünde yatakta yatan Ece Uslu'nun durumundan şüphelenen Saliha Ak çığlık atarak komşularından yardım istedi. Bu sırada komşularının yardımıyla özel bir tıp merkezine götürülen Ece Uslu, hayatını kaybetti. Kalp masajıyla yeniden hayata döndürülen talihsiz çocuk, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bu sırada komşularının durumu haber vermesi üzerine tıp merkezine gelen Uslu çifti ise sinir krizleri geçirdi. Ölümünün ardından Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılan Ece Uslu, yapılan otopsisinde boğularak öldürüldüğü belirlendi. Ölümüyle ailesi ve yakınlarını yasa boğan minik Ece'nin cenazesi Özkanlar Çolakoğlu Camii'nde ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Yeni Bornova Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Olayın ardından şüpheli olarak gözaltına alınan emekli öğretmen S. A.'nın ise psikolojik tedavi gördüğü ileri sürüldü. Zanlı S.A.'nın ifadesinde kızı yastıkla boğarak öldürdüğünü belirterek cinayeti itiraf ettiği öğrenildi. S.A.'nın emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi. Emekli öğretmen çiftin Uslu ailesiyle aynı zamanda yan apartmanda oturdukları için komşu oldukları ve kredi kartı borçları nedeniyle de çocuk bakıcılığı yaptıkları öğrenildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.