banner

Terör kapsamında 115 öğretmene soruşturma




Terörle mücadele operasyonlarını bahane ederek Siverek ilçesinde "bir günlük iş bırakma eylemi" yapan öğretmenler hakkında idari soruşturma başlatıldı.

 

sorusturmaDiyarbakır'da terörle mücadele kapsamında yapılan operasyonları bahane ederek Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde "bir günlük iş bırakma eylemi" yapan 115 öğretmen hakkında idari soruşturma başlatıldı. Siverek Kaymakamı Vural Karagül, ilçedeki okullarda görev yapan 115 öğretmenin 29 Aralık'ta mazeret bildirmeden görevine gelmediğini belirlediklerini söyledi. Öğretmenler hakkında Milli Eğitim Bakanlığınca idari soruşturma başlatıldığını belirten Karagül, "Söz konusu öğretmenler, 29 Aralık'ta Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terörle mücadele kapsamında yapılan operasyonları bahane ederek bir günlük iş bırakma eylemi yaptı. Konuyla ilgili açılan soruşturma devam ediyor" dedi.


YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.