banner

Trafik kazası geçiren dekan ağır yaralandı




Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selahattin Yıldız trafik kazası geçirdi. Kazada Yıldız ağır yaralanırken, oğlu ve sürücü kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Kaza saat 09.00 sıralarında Maltepe Başıbüyük yolu Narcity önünde meydana geldi.

Maltepe Üniversitesi'ne ait 34 TG 1960 plakalı araç, Sancaktepe yönüne ilerlerken sürücüsü İsmail Kayransu direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Yol kenarındaki bariyerlere çarpan aracın arka koltuğunda bulunan Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selahattin Yıldız ağır yaralanırken, oğlu Altınçağ Yıldız ve sürücü kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Kazayı gören vatandaşlar durumu itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri kazada hafif yaralananları alarak hastaneye kaldırırken, araçta sıkışan dekan Yıldız için itifaye ekipleri seferber oldu.

Yaklaşık 20 dakika süren çalışmalar sonucu dekan Yıldız sıkıştığı yerden çıkarılarak ambulansa bindirildi. Ayağından ve başından yaralanan dekan Selahattin Yıldız ambulansla Maltepe Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayı gören vatandaşlar yağmur nedeniyle aracın kayarak bariyerlere çarptığını belirtti.

Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.