banner

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir fahri doktora da MAKÜ'den




MAKÜ Rektörü Korkmaz, "Cumhurbaşkanımıza, değerlere, tarihe, kültüre, şiire ve şaire verdiği önem dolayısıyla üniversite senatomuzca 'fahri doktora payesi' takdim edilecek" dedi.

 

tayyip_erdogan_doktoraCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) tarafından "fahri doktora payesi" verileceği bildirildi. MAKÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, "1.Uluslararası Mehmet Akif Ersoy Bilim ve Sanat Ödül Töreni" Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılımıyla yarın MAKÜ Konferans Salonunda gerçekleştirilecek. MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, üniversitenin 10'uncu kuruluş yılı çerçevesinde zihinlerde iz bırakmak ve üniversitenin geldiği noktayı ortaya koymak bakımından bir dizi etkinlik düzenlediklerini bildirdi. Mehmet Akif Ersoy'un ismini hak ettiği şekilde bütün dünyaya duyurulması ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programa iştirak ederek destek vermesinin çok önemli olduğunu vurgulayan Korkmaz, açıklamasında şunları kaydetti: "Cumhurbaşkanımızın Akif'e ve Akif'in gençlerine verdiği değerinde bir göstergesi olması bakımından etkinlik çok önemli. Ayrıca bu programımız çerçevesinde sayın Cumhurbaşkanımıza, değerlere, tarihe, kültüre, şiire ve şaire verdiği önem dolayısıyla üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi tarafından yapılan bir öneri çerçevesinde üniversite senatomuzca 'fahri doktora payesi' takdim edilecek. İnşallah iyi bir organizasyon ve iyi bir program olacağını düşünüyoruz."


YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.