banner

Öğretmenlere ek ödeme 15 Mayıs’a yetişecek




Hükümet öğretmenlere ek ödeme konusunda gelen tepkiler üzerine harekete geçti. Öğretmenlere ek ödemenin nasıl olacağı şekillenmeye başladı.

Öğretmenlere ek ödeme konusunda hükümet gelen tepkileri dikkate aldı ve ek ödeme yapmayı kabul etti. Kamuoyunun ve sendikaların ısrarlı girişimleri sonucunda hükümet de adım atarak ek ödeme yapmayı kabul etti. Ayrıntılar ise belli olmaya başladı. Edinilen bilgilere göre öğretmenlere verilecek olan ek ödeme miktarının taban 150 TL, tavan olarak da 250 TL arasında olduğu belirtiliyor. 2012 yılı zammı ve ek ödeme miktarının Mayıs 15 maaşına yetiştirilmesi için yapılan yoğun çalışmalar da devam ediyor

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.