banner

Üniversiteli Trabzonsporlular'dan özür




Üniversiteli Trabzonsporlular (Üni-TS) Ankara Yönetimi'nden yapılan yazılı açıklamada, 3 Nisan Cuma günü grubun Facebook sayfasında yayınlanan ve Trabzon'da bulunan Fenerbahçeli taraftarları hedef alan paylaşımın, grubun centilmenlik ve dostluk üzerine inşa ettiği misyonu gölgelediği belirtildi.

Açıklamada, "Takdir edersiniz ki her taraftar grubunun içerisinde, o taraftar grubunun benimsediği amaçların ve üstlendiği misyonun sorumluluğunun dışına çıkabilen münferit eylem ya da söylemlerin ortaya çıkabilmesi mümkündür" ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, iletiye konu edilen Trabzon'daki Fenerbahçeli taraftarlarla aralarında, dostluk temelindeki sportif rekabet dışında hiçbir olumsuz ilişkinin bulunmadığı ve asla bulunmayacağının tüm kamuoyuna açıkça duyurulduğu belirtilerek, "Bu itibarla, yukarıda değindiğimiz talihsiz paylaşım nedeniyle, özür dilemenin Trabzonspor ve Trabzonspor camiasının büyüklüğüne yaraşır bir erdem olduğunu da vurgulayarak, irademiz dışında ortaya çıkmış olan bu durumun sorumluluğunu üstlenmeyi ve talihsiz durumla haksız bir şekilde ilişkilendirilen Trabzonspor camiasından özür dilemeyi onurlu bir görev saydığımızı belirtmek isteriz'' ifadeleri kullanıldı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.