banner

Hocaların hocası İnalcık'ın cenaze töreni 28 Temmuz'da




Bilkent Üniversitesi Prof. Dr. Halil İnalcık'ın, cenaze töreniyle ilgi açıklama yaptı. 

Bilkent Üniversitesi Prof. Dr. Halil İnalcık'ın, cenaze töreniyle ilgi açıklama yaptı. Üniversitemiz Tarih Bölümü Kurucusu, Prof.Dr.Halil İnalcık’ın vefati nedeniyle, 27 Temmuz 2016 Çarşamba günü saat 10:00’da Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Çoğrafya Fakültesi’nde yapılacak törenin ardından, saat 11.30’da Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi’nde bir anma etkinliği düzenlenecektir.
Cenaze aynı gün Bilkent Doğramacızade Camii’nde kılınacak öğle namazı sonrası Istanbul’a nakledilecek ve 28 Temmuz 2016 Perşembe günü Istanbul Karacaahmet Camii’nde kılınacak öğle namazını müteakip defnedilecektir.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.