banner

Darbe karşıtı animasyona büyük ilgi




FETÖ'nün darbe girişimine karşı Türk halkının duruşunu anlatan animasyon, sosyal medyada beğeni kazandı.

 

darbe_animasyonFETÖ'nün darbe girişiminin yapıldığı gece yaşananları dünyaya duyurmak isteyen animasyonu hazırlayan Hulusi Sağır, çalışmasıyla sosyal medyada büyük beğeni topladı. Sağır, animasyonu eşiyle yaptıklarını söyledi. Darbe girişimini dünyaya duyurmak istediklerini dile getiren Sağır, "Darbe girişimi oldu ve inanlar bunu engellemek için canlarını feda etti. Ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Biz de eşimle bu konuda ne yapabiliriz diye düşündük. Amacımız o gece neler olduğunu insanlara anlatıp, o mesajı dünyaya duyurmaktı." dedi.
Animasyonun konusunun darbe girişimi olduğunu ifade eden Sağır, "Animasyonda bir tank, karşısında Türk bayrağı ile duran vatandaşa ateş ediyor. Her ateş edişinde darbe karşıtlarının sayısı artıyor. Ardından tank kaçmaya çalışıyor ve vatandaşlar tankı ele geçiriyor. Animasyonun konusu, FETÖ'nün Türk halkını yenemeyeceğidir." ifadesini kullandı.
Animasyonu hazırladıktan sonra sosyal medyada paylaştığını anlatan Sağır, ardından herkesin paylaşmaya başladığına dikkati çekti.
Kısa sürede çok sayıda kişinin animasyonunu beğenip paylaştığını vurgulayan Sağır, "Kısa sürede milyonlarca kişi beğendi, paylaştı. Hazırladığımız animasyonun bu kadar sevilmesi, beni çok mutlu etti. Çok güzel yorumlar aldık, bunlar da bize gurur verdi. Bu işten para kazanmak gibi bir amacımız yok. İnsanlar yaşananları görsün, yeter." değerlendirmesinde bulundu.
Sağır, çalışmasının isminin "Darbe Gecesini En İyi Anlatan Animasyon" olduğunu kaydetti.


YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.