banner

Kapatılan özel okullar tercih listesinden çıkarıldı




Bakanlık, kapatılan özel ilköğretim ve özel ortaöğretim kurumlarındaki öğrenciler için 2016 Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) uygulaması kapsamında yapılacak işlemleri de belirledi.
teogBuna göre, kapatılan özel ortaöğretim kurumlarının 9. veya hazırlık sınıflarına kayıt yaptıran öğrencilerin kayıtları iptal edildi. Bu durumdaki öğrenciler, 29 Temmuz 2016 saat 17.00'ye kadar tercih başvuru güncelleme ve yeniden onay iş ve işlemlerini herhangi bir ortaokuldan yaptırabilecek.
Özel okullar tercih listesinde yer alan ve kapatılan özel okullar da TEOG tercih listesinden çıkarıldı. Bu okulları tercih eden öğrenciler de 29 Temmuz 2016 Saat 17.00'ye kadar tercih başvuru güncelleme ve yeniden onay işlemlerini herhangi bir ortaokuldan gerçekleştirebilecek.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.