banner

Eğitim dünyası darbeye karşı Ankara'da




ÖZDEBİR, TÖDER, ÖZDER, ÖZKUR-BİR, TÖZOK üyesi kurumlar darbeye karşı demokrasi için bu akşam Sıhhiye'de bir araya geliyor. İşte o açıklama...

egitim_darbe_ankara15 Temmuz Darbe Girişimine karşı ÖZDEBİR olarak biz de değişik platformlarda demokrasiye  sahip çıkıyor ve darbe karşıtı tepkimizi ortaya koyuyoruz.
29 Temmuz 2016 Cuma günü Saat 20:30'da Ankara Sıhhiye’den Kızılay Meydanına kadar devam edecek "Milli İradeye Saygı Yürüyüşü"ne tüm eğitimcilerle birlikte ÖZDEBİR olarak katılıyoruz.
"Darbelere Karşı Milli İradeye Sahip Çıkalım" diyerek bayraklarımızla katılacağımız yürüyüş için ÖZDEBİR, TÖDER, ÖZDER, ÖZKUR-BİR, TÖZOK üyeleri olarak saat: 20.30'da Sıhhiye’deyiz.
Tüm üyelerimize duyurur, Ankara'daki üyelerimizin geniş bir katılımla destek vermelerini beklediğimizi bildiririz.

Saygılarımla

Faruk KÖPRÜLÜ

ÖZDEBİR Yönetim Kurulu Başkanı

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.