banner

TEOG nakil sonuçları açıklandı




Milli Eğitim Bakanlığı, Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş uygulaması kapsamında yerleştirmeye esas birinci nakil dönemi sonuçlarını açıkladı.

 

sonBaşvuruda bulunan öğrenciler, yerleştirmeye esas birinci nakil dönemi sonuçlarını, "www.meb.gov.tr" adresinden öğrenebilecek.TEOG'a giren öğrencilerin birinci nakil başvuruları 9-15 Ağustos'ta alınmıştı.
Yerleştirmeye esas ikinci nakil dönemi tercih başvuruları 19-23 Ağustos'ta; üçüncü nakil dönemi tercih başvuruları ise 26-31 Ağustos'ta yapılacak. 5-8 Eylül'de ise il ve ilçe yerleştirme ve nakil komisyonlarınca nakil tercih başvuruları alınacak. 9 Eylül itibarıyla yerleştirme işlemleri tamamlanacak.


YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.