banner

Kapatılan 53 okul yeniden açılıyor




15 Temmuz sonrası OHAL kararıyla kapatılan 53 okula yeniden açılma fırsatı doğdu.

tbmmAK Parti'nin Meclis'te verdiği önergenin kabul edilmesiyle, OHAL kapsamında çıkarılan KHK ile kapatılan 53 özel eğitim kurumuna ve 1 özel öğrenci yurduna yeniden faaliyet izni verildi.

TBMM Genel Kurulunda 667 sayılı KHK'nin görüşmelerinde Hükümet adına Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci imzasıyla bir değişiklik önergesi verildi. Önergede, 15 Ağustos 2016 tarihinde çıkarılan 673 sayılı KHK'deki milli güvenliğe tehdit oluşturduğu tespit edilen Fethullahçı Terör Örgütüne (FETÖ/PDY) aidiyeti, iltisakı veya irtibatı belirlenen listede özel öğretim kurum ve kuruluşları ile özel öğrenci yurdunun çıkarılması yer aldı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.