banner

Avrupa Koleji ve Sınav Okulları güç birliğine gitti




Eğitim sektörünün iki güçlü markası güç birliğine giderek farklı oluşum gerçekleştiriyor. Avrupa Koleji ve Sınav Eğitim Kurumları bir araya gelerek birikimlerini gelecek nesiller için kullanmaya karar verdi.


avrupa_sinavÇekmeköy Avrupa Koleji üzerine yapılan bu etik dışı saldırılarla giriştiği mücadelede ekonomik açıdan ortaya çıkan durum nedeniyle gelecekle ilgili yeni önlemler düşünmek zorunda kaldığını belirten Avrupa Koleji Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Talip Emiroğlu, yaptığı açıklamada Sınav Okulları ile gerçekleştirlen güç birliği hakkında şunları söyledi: “Özellikle ortaokul ve liseyi beklentiler doğrultusunda çok güçlendirmek gerekiyordu.
Bu noktada gerek yayınlarıyla, gerek sınava hazırlık başarısıyla öteden beri tanıdığım Sınav Eğitim Grubu ve değerli dostum Metin Özer ile güç birliğine gittik. Çekmeköy ile başlayan bu güç birliği anlaşması yükseköğretim projemizde de devam edecektir. Bu hamleyle Çekmeköy Avrupa Koleji'nin geleceğini garanti altına almış bulunuyoruz. Çağdaş, Atatürk ilkelerine bağlı, vicdanımızın sesini dinleyerek yaptığımız eğitim daha da güçlenerek devam edecektir.
Avrupa Koleji'nin eğitim imkanlarına Sınav'ın imkanları da eklenmiştir.
Bazıları okulun satılmasından söz ediyor, bu asla söz konusu olmadığı gibi yasal olarak da mümkün değildir. Çekmeköy Avrupa Koleji'nin mülkü Avrupa Eğitim Vakfı'na aittir.
Okulumuz mevcut kadrosuyla, ismiyle, marşıyla sonsuza dek yaşayacak, pırıl pırıl gençler yetiştirmeye devam edecektir inşallah.
Bizim işimiz çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlamaktır. Bu kutsal yolda Allah'a şükürler olsun ki verdiğim sözler karşısında hiç bir zaman mahçup olmadım.”

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.