banner

“Eğitim bakanlarına ilk talimatım dershaneleri kapatın oldu”




Marmara Üniversitesi Sultanahmet Rektörlük Binası’nda bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eğitim bakanlarına ilk talimatının dershanalerin kapatılması olduğunu söyledi.
tayyip_erdoganCumhurbaşkanı Erdoğan, “Dershaneler gibi fırsatçı bir eğitim mekanizması doğmuştu. Dershaneleri ele geçiren FETÖ en zeki öğrencileri devşirebileceği bir imkan bulmuştu. Eğitim Bakanlarına ilk talimatım hep dershaneleri kapatın olmuştur. Buna rağmen allem edilmiş kallem edilmiş bin bir hile ile dersanelerin devamı sağlanmıştır. En son olarak Nabi Avcı hocamız döneminde bu meseleyi, kökten çözme imkanımız oldu.” diye konuştu.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.