banner

ÖRAV'a yeni genel müdür atandı




Aralık 2014 tarihi itibarıyla Öğretmen Akademisi Vakfı’nın (ÖRAV)  genel müdürü olarak görev yapan Selman Behmuaras 31 Ocak 2018 tarihinde görevden ayrıldı. Öğretmen Akademisi Vakfı Genel Müdürlüğü görevini 12 Şubat 2018 tarihi itibarıyla Semra Özcan getirildi.

semra_ozcan_oravSemra Özcan
Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Politika Bölümü mezunu olan Semra Özcan, profesyonel kariyerini Garanti Bankası’nda sürdürmüştür. 2003 yılına kadar Garanti Bankası’nda müfettişlik ve Teftiş Kurulu'nda Eğitim, İnsan Kaynakları ve Teknolojiden Sorumlu Kıdemli Müfettişlik görevlerini üstlenmiştir. 2003-2018 arasında Garanti Bankası'nda 5 farklı şubede Şube Müdürlüğü yapan Semra Özcan, halen Garanti Bankası'nın sponsorluğunu yaptığı PWN Finans Sektörü'nde çalışan kadınlara yönelik mentorluk programında mentor olarak görev yapmaktadır. Semra Özcan, 12 Şubat 2018 itibarıyla Öğretmen Akademisi Vakfı’nın (ÖRAV) Genel Müdürlüğü görevini üstlenmiştir.


YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.