banner

YKS adayları twitter’ı salladı




25 Temmuz’a ertelenen YKS tarihinin öne çekileceği yönünde oluşan kaygılarını twitter’e taşıyan YKS adayları ve öğrencilere rehberlik yapan kanaat önderlerinin twitter’da #ykstarihimedokunma hashtag’i ile başlatılan kampanya 1 milyonu aşan paylaşımla Türkiye gündemine oturdu.

salim_unsalYÖK’ün YKS tarihini öne çekeceği yönündeki söylentiler kamuoyunda sert tartışma ve tepkilere neden oldu. Rehberlik uzmanı Salim Ünsal’ın öncülüğüyle oluşturulan #ykstarihimedokunma kampanyasına 1 milyonun üzerinde tweet ile katılım ve paylaşım yapıldı.

25 Temmuz tarihi ile ilgili değişiklik yapılmaması taleplerini iletildiği twitter kampanyası ile 4 Mayıs’ta yapılacak Kabine toplantısına güçlü bir mesaj verildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.