banner

Ağustosta kaç öğretmen atayacaksınız?




Türk Eğitim-Sen Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer’e cevaplaması için öğretmen atamalarıyla ilgili soru önergesi gönderdi.

Türk Eğitim-Sen eğitimde yaşanan sıkıntılar üzerine Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut tarafından TBMM Başkanlığı’na Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer tarafından cevaplaması için 16.04.2012 tarihinde 3 adet soru önergesi verdi.

Soru önergelerinde şu konulara yer verildi

-Milli Eğitim Bakanlığı’nın öğretmen ihtiyacını 120.000’den fazla olduğunu açıklamasına rağmen neden az sayıda kadroya öğretmen ataması yapıldığı, bu yıl Ağustos ayında yapılacak atamalarda kaç öğretmenimize görev verileceği,

-Ders saatleri içerisinde zorunlu seminer, proje toplantı ve komisyon çalışmalarında görev alan öğretmenlerimiz mevcut derslerinin aksamasını engellemek üzere bir düzenleme yapılıp yapılmadığı,

-İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin denetimi hakkında yapılan çalışmaların ne olduğu,

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.