banner

17 yaşındaki çocuğun bıçakladığı doktor kurtarılamadı




Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'nde 17 yaşındaki bir çocuk tarafından bıçakla ağır yaralanan uzman doktor Ersin Arslan, hastanede hayatını kaybetti.

Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'nde görevli kalp damar cerrahi uzmanı Dr. Ersin Arslan (26), servisteki odasında bıçaklı saldırıya uğramasının ardından, hastanede Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Şahinbey Araştırma Hastanesi'nden uzmanların da yer aldığı özel bir ekip tarafından ameliyata alındı. Dr. Arslan, 9 saat süren ameliyatın ardından tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Bakan Akdağ'dan başsağlığı mesajı

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Gaziantep Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'nde Göğüs Cerrahi Uzmanı Doktor Ersin Arslan'ın saldırı sonucu hayatını kaybetmesinden dolayı taziye mesajı yayımladı.

Akdağ, mesajında şunları kaydetti:

''Şiddetin sağlık kurumlarında asgariye indirilmesi için aldığımız hukuki, idari ve yapısal tedbirleri geliştirmeye devam edeceğiz. Hayatını kaybeden Doktor Ersin Arslan kardeşime Allah'tan rahmet, başta değerli eşi olmak üzere yakınlarına sabır diliyorum. Tüm sağlık camiamızın başı sağ olsun.''

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.