banner

Meclis Kara Harp Okulu'nu mercek altına aldı




TBMM Dilekçe Komisyonu bünyesinde, ''askeri okullardan ayrılmak zorunda bırakılan'' öğrencilerle ilgili kurulan alt komisyon, Kara Harp Okulu'nda incelemelerde bulunacak.
harp_okuluAlt Komisyon Başkanı, AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bugün Kara Harp Okulu'nda yapacakları inceleme gezisinin alt komisyon çalışmalarının bir bölümü olduğunu söyledi.
''Çalışmanın son kısmına geldik'' ifadesini kullanan Aydın, ''Bir önceki toplantımızda şikayet dilekçelerinde adı geçen komutanları dinledik. Bu aşamada da bir de okula gidip görelim istedik. Şikayetlere konu olan, öğrencilerin ayrımcılığa maruz kaldıklarını iddia ettikleri meşhur 1 no'lu amfi'yi de görelim dedik. Okulu ziyaret edeceğiz. Orada bize kim eşlik ederse onlarla görüşeceğiz'' diye konuştu.
Aydın ayrıca, bugüne kadar Meclis'te devam eden OYAK'la ilgili araştırmanın bundan sonra kurumda yapılacağını açıkladı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.