banner

YGS’deki tüm soruları doğru cevapladı




Osmaniye TOBB Fen Lisesi öğrencisi Sümeyye Nur Satin YGS'de tüm puan türlerinde 500 puan alarak, Konya'daki Özel Merve Büyükkoyuncu Fen Lisesi'nden Abdullah Coşkun'la birlikte birinciliği paylaştı.

Ev hanımı bir anne ile memur bir babanın kızı olan Satin, ailesiyle Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah'ı makamında ziyareti sırasında, başarısını planlı çalışmaya borçlu olduğunu söyledi.

Üç kardeşin en büyüğü olan Satin, böyle bir başarıyı beklemediğini, cevaplarından emin olmadığı soruların bulunması nedeniyle sonucun kendisi için sürpriz olduğunu belirtti.

Okuldaki ve dershanedeki öğretmenlerinin yardımıyla bu başarıyı elde ettiğini ifade eden Satin, şunları kaydetti:

''Hocalarıma çok teşekkür ediyorum. Bu birinci aşamaydı ikinciye de çok çalışacağız inşallah. Tıp fakültesini düşünüyorum. Doktor olmak istiyorum. Aslında çok karışık duygular içerisindeyim. Heyecanlıyım, söyleyecek söz bulamıyorum. Sınav sonucuma evde baktım. Çok mutluyum.''

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.