banner

Öğrenci servisi devrildi: 28 yaralı




23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Çanakkale’den tarih gezisinden dönen aralarında yabancı uyruklu öğrenciler ve öğretmenlerinde bulunduğu midibüs, Bilecik’in Bozüyük ilçesine bağlı Aksu Tekke Köyü yakınlarında devrildi. Kazada, 28 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, gittikleri Çanakkale ilinden tarih gezisinden dönmekte olan Yakup Tamer (51) idaresindeki 06 DH 6175 plakalı öğrenci taşıyan midibüs, sabah 05:00 sularında İnegöl - Bozüyük karayolu Aksu Tekke Köyü yakınlarında kontrolden çıkarak devrildi.

Kazada, yedek şoför Veli Serin (47), öğrencilerden, Esra Sarıışık (15), Bengi Nur Özbey (15), Sena Buse İnci (15) ve Tayvan, Hindistan ve Endonezya uyruklu öğretmen ve öğrencilerden Selma Sitara (26), Farah Mutia (23), Rahayu Nidiati (28), Raydin Ramanting (17), Yu-ting Tsai (17), Thipphaphone Naphaisan (18) ve toplamda 28 öğretmen ve öğrenci yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla kaldırıldıkları Bozüyük Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken, öğrencilerin Ankara’dan okul gezisi ile 3 gün için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Çanakkale’ye gittikleri öğrenildi.


YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.