banner

Bakan Dinçer’in 23 Nisan mesajı




23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 19 Mayıs Stadyumu'nda tören düzenlendi. Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer bir konuşma yaptı.

omer_dincer_23_nisanTörenlere geçilmeden önce Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, beraberinde Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Garnizon Komutanı Korgeneral İhsan Uyar ve Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile üstü açık tören arabasıyla stadyumda tur atarak vatandaşları ve çocukları selamladı, bayramlarını kutladı.

Milli Eğitim Bakanı Dinçer, törende yaptığı konuşmada, ülkesinin çocuklarına, gençlerine gerekli yatırımı yapmayan, gereken sorumluluğu ve özeni yerine getirmeyen toplumların, bu ihmalin faturasını çok daha büyük maliyetlerle ve bedellerle ödediklerini belirterek, ''Dolayısıyla çocuklarımıza sahip çıkmak, geleceğimize sahip çıkmaktır. Cumhuriyet'in 100. yılı hedeflerine ulaşmak için, dünyanın en büyük ilk on ekonomisi arasına girecek sıçramayı gerçekleştirmek için sizlere güveniyoruz'' dedi.

Öğrenciler adına konuşan Pusraklar İlköğretim Okulu öğrencilerinden Şeyma Arslanmirza, ''Tablet bilgisayara geçişte emeği geçen tüm büyüklerimize teşekkür ediyoruz'' dedi.

Daha sonra öğrenciler, başta halk oyunları olmak üzere hazırladıkları gösterileri sundu. Çocuklar törenin ardından, gösterilerin yapıldığı sahaya kurulan şişme kaydırak, trambolin ve tırmanma alanlarında oynadı.

Törenin ardından sahaya inerek töreni hazırlayan komitede görevli öğretmenleri kutlayan Dinçer, tribündeki öğrencileri selamladı ve oyun alanındaki çocukları izledi.

Dinçer, stat çıkışında kendisini bekleyen izcilerin yanına izci selamı vererek, ''Nasılsınız yavru kutlar'' dedi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.