banner

İlköğretimde 'hacamat' skandalı




3 bin 500 okula ücretsiz dağıtılan 7 bin tirajlı “Okulların Sesi” adlı dergide İlköğretim çağındaki çocuklara, 'hacamat yaptırmaları' tavsiye edildi.

hacamat tavsiyesiİstanbul'’daki kamu kurumlarının yanı sıra 3 bin 500 okula ücretsiz dağıtılan 7 bin tirajlı “Okulların Sesi” adlı dergide, ilköğretim çağındaki çocuklara, “dikkat dağınıklığı ve unutkanlık” sorununu çözmek için hacamat yaptırmaları tavsiye edildi.

Habertürk'ün haberine göre; yayın kurulunda İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi’nden Yusuf Çopur ile Bağcılar Milli Eğitim Şube Müdürü Aziz Erdoğan’ın da yer aldığı dergide “hacamat”, doğal tedavi uzmanı Süleyman Gök tarafından anlatıldı.

Dergide “hacamat”, damarlardaki kirli kanın jiletle kesilerek vücuttan atılması olarak tanımlanırken, 70 derde deva olduğu belirtildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.