banner

'Kim Milyoner Olmak İster’in ardındaki SIR?




'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışmasının sorularının hazırlanmasına yardımcı olan Meltem Kayalı, yarışmanın sırlarını anlattı.

kenan ışıkKenan Işık'ın sunduğu, atv'nin iddialı yarışmalarından 'Kim Milyoner Olmak İster?'in perde arkasında bir kadın var. İsmi Meltem Kayalı... Hem programın yapımcılığını yapıyor, hem de yarışmacılar için hazırlanan sorularla ilgileniyor. Üniversite hocaları ve ev hanımlarından oluşan bir grubun soruları hazırladığını vurgulayan Kayalı, "Sorular korunaklı bir bilgisayarda saklanıyor. Onlara sadece ben ve asistanım bakıyoruz. Bilgisayarım nerede olduğunu başka kimse bilmiyor" diyor.

MUHAKEME ÖNEMLİ

'Kim Milyoner Olmak İster?'in ilk yıllarından beri programa emek veren Kayalı; soruları neye göre seçtiğini şöyle anlatıyor: "Yedinci soruya kadar günlük yaşamla ilgili sorular soruyoruz. Diğer sorularda da yarışmacının muhakeme yeteneğini kullanılmasını istiyoruz..."

(sabah)

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.