banner

Dünyada 1 Mayıs kutlamaları fotoğraflarla




Türkiye'de olduğu gibi tüm dünyada da 1 Mayıs coşkulu bir şekilde kutlanıyor. Dünyadan 1 Mayıs kutlamarı.

1 mayıs kutlamalarıFilipinler'de binlerce işçi, 1 Mayıs dolayısıyla başkent Manila'da yürüyüş düzenledi.

Yaklaşık 8 bin işçi, günlük ücretlerinde artış talep etti.

Filipinler Devlet Başkanı III. Benigno Aquino ise günlük 3 dolar artış talebini reddederek, bunun enflasyonu artıracağını ve yabancı yatırımcıları ülkeden uzaklaştıracağını söyledi.

Malezya'da da yüzlerce kişi, Başbakan Necib Razak'ın dün ilan ettiği asgari ücret artışına karşın daha çok zam talebiyle gösteri yaptı.

Tayvan'da ise birkaç bin hükümet karşıtı protestocu başkent Taipei'nin merkezine yürüyerek, yüksek maaş ve daha iyi çalışma koşulları talep etti.

Moskova'da düzenlenen ve yaklaşık 150 bin kişinin katıldığı Kremlin yanlısı 1 Mayıs gösterilerine, görevini devretmeye hazırlanan Rusya Devlet Başkanı Dmitriy Medvedev ile bu görevi devralacak olan Rusya Başbakanı Vladimir Putin de katıldı.

Putin ve Medvedev'in göstericilerle konuştuğu belirtildi.

Bu arada polise göre, Moskova'da komünistlerin düzenlediği bir diğer gösteriye ise 3 bin 500 kişi katıldı.

Fransa'daki 1 Mayıs kutlamaları

1 mayıs fransa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rusya'daki 1 Mayıs kutlamaları

1 mayıs rusya









Filipinler'deki 1 Mayıs kutlamaları

1 mayıs filipinler

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.