banner

Lise öğrencileri kayıplara karıştı




Mersin'in Silifke ilçesinde "Okul gezisine gidiyoruz" diyerek evden ayrılan lise son öğrencisi amcaoğulları Tolga Özmen (17) ve Zeynel Özmen'den (18) 15 gündür haber alınamıyor.

kayıp liseli amca çocuklarıSayağzı Mahallesi 455. Sokak 17 numaralı evde oturan Tolga'nın babası Ahmet Özmen (50) ve annesi Fatma Özmen (45) ile Sayağzı Mahallesi 450. Sokak 39 numarada ikamet eden Zeynel'in babası Zeynel Özmen (48) annesi Döndü Özmen (48) çocuklarından 15 gündür haber alamadıklarını belirterek, yetkililerden bir an önce çocuklarının bulunmasını istediler.

Tolga'nın babası Ahmet ve annesi Fatma orman kesim işçisi olarak çalıştıklarını belirterek, "17 Nisan tarihinde oğlum bize telefon açtı. 'Baba ben okul gezisine gidiyorum' dedi. Bizde kendisine 'bizim cebimizde para yok sana nasıl para veririz başka zaman git' dedik. Israr edince bizde kendisini kıramadık. Sonra borç para bularak kendisine verdik. Oğlum bize telefon açarak 'Biz Ankara'ya geldik' dedi. Bu son konuşmamız oldu ve bir daha kendisinden haber alamadık. Allah'ını seven varsa oğullarımızı gören nerede olduğunu bilen veya gören olursa bize haber versinler. İşe güce bakamaz duruma geldik. Çocuğumuz için her gün gözyaşı döküyoruz. Acaba kaçırıldılar mı? Ya da birileri tarafından kandırılarak bir yerlere mi götürüldüler. Bilmiyoruz. Yetkililerden bir an önce çocuklarımızın bulunmasını istiyoruz" diye konuştular.

Zeynel'in babası Zeynel Özmen ve annesi Döndü Özmen ise çocuklarının bir an önce bulunması için Emniyet, Jandarma ve Savcılığa dilekçe ile başvurduklarını belirterek, "Oğullarımızla her hangi bir sorunumuz olmadı. Kendilerine hep iyi davrandık. Nereye, nasıl, niçin giderler hiçbir anlam veremiyoruz. En son polisin yapmış olduğu araştırmada Kırıkkale'de bir otelde konakladıkları yönünde bir haber aldık. Daha sonra ise kendilerinden haber alamadık. Çocuklarımızı görenlerin nerede olduklarını bilenlerin 05393544421-05367010516 telefonlarını aramalarını istiyoruz. Devlet büyüklerimizin bir an önce çocuklarımızı bulmalarını ve bize kavuşturmalarını istiyoruz. Her gün gözyaşı döküyoruz" şeklinde konuştular.

Tolga Özmen'in 3 kardeş ve en küçükleri olduğu Zeynel Özmen'in ise 4 kardeşin en büyüğü olduğu öğrenildi.

(sabah)

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.