banner

Dinçer 19 Mayıs töreni için ne dedi?




Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, ''19 Mayıs törenlerine ilişkin yönetmelikle ilgili, ''Ben yetişeceğini tahmin ediyorum. Onunla ilgili bir gözden geçirme yapılıyor bildiğim kadarıyla ve yönetmelik yayımlandıktan sonra içeriğini sizinle ayrıntılı olarak paylaşacağız'' dedi.

19 mayıs törenleriDinçer, Londra 2012 Olimpiyatları'nda Türkiye adına meşale taşıyacak Şeydanur Kabasakal'ı kabulünde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bir gazetecinin ''Samsun'da bir öğrencinin tedavisinin devam ettiği, durumunun ağır olduğu yönünde haberler var. Birçok çocuk da sütün tadının bozuk olduğunu, Sivas Valisi de aynı şekilde bir açıklama yapmıştı. Numunelerin analizleri çıkmadı mı'' sorusuna, şu yanıtı verdi:

''Biz sizin bahsettiğiniz vakalardan haberdar değiliz. Müşahede altında tutuluyor olması durumunun kritik olduğundan değil, başka sebeplerle ilgili olabilir. Böyle bir vakaya dair bilgim yok. Şunu söylemeliyim. Telaş etmeye hiç gerek yok. Sütlerle ilgili analizler yapılıp tamamlandıktan sonra açıklıkla sizlerle paylaşacağız. Bahsettiğim gibi bu çok hassas bir mevzudur. Sizlerin ve velilerin taşıdığı her türlü hassasiyet aynı zamanda bizim hassasiyetimizdir.''

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.