banner

Kılıçdaroğlu 19 Mayıs’ta Samsuna çıkıyor




CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 19 Mayıs’ta 19 Mayıs kutlamaları için Samsun’da miting düzenleyeceklerini belirtti.

kemal kılıçdaroğlu 19 mayısCHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı.

Toplantı sonrasında herhangi bir açıklama yapılmazken, MYK'da Türkiye gündemindeki konular ve başta Suriye olmak üzere dünyadaki gelişmelerin değerlendirildiği öğrenildi. MYK toplantısında il kongreleri ile örgütsel çalışmalar da ele alındı.

Bu arada, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun 19 Mayıs Cumartesi günü Samsun'a giderek 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenecek törenlere katılacağı bildirildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.