banner

Üniversitenin kız yurdunda röntgen paniği




Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Zeve Kampüsü'nde bulunan prefabrik "kız yurdu" binasında banyoların bulunduğu bölmede duvara delik açıldığı ortaya çıktı.

kız öğrenci yurduna röntgenOlayın, duş alan bir öğrencinin fark etmesi üzerine ortaya çıkmasıyla, polis ekipleri ve üniversite yetkilileri yurda gelerek incelemelerde bulundu.

Yapılan incelemeler sonucunda lavaboların bulunduğu alanda da duvarın delindiği görüldü. Duvarların duş alan öğrencileri izlemek ve görüntülemek üzere delindiği iddia ediliyor.

Öte yandan bazı öğrenciler yurda gelen bir üniversite yetkilisinin, kendilerine olayın duyulmaması ve basına yansımaması için telkinde bulunduklarını belirtti.

Duruma tepki gösteren öğrenciler, hiçbir güvenliklerinin olmadığını belirterek, faillerin bulunması için karakola giderek şikayetçi oldu.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.