banner

Öğretmenlerin sorunları Meclis’e taşınıyor




CHP, öğretmenlerin ve öğretim elemanlarının sorunlarının araştırılması amacıyla Meclis araştırması açılmasını istedi.

tbmm komisyonCHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu ve arkadaşları tarafından TBMM Başkanlığı'na sunulan araştırma önergesinin gerekçesinde, ''666 Sayılı KHK ile kamuda yapılan 'eşit işe eşit ücret' düzenlemesinde öğretmen ve öğretim elemanları kapsam dışında tutulmuş ve ek ödemeden yararlandırılmamıştır. Bu durum, 800 binden fazla öğretmen ve öğretim elemanını mağdur etmiştir. Diğer taraftan eğitimde kurum içi denge bozulmuştur. Bilinmelidir ki öğretmen ve öğretim elemanları neredeyse en düşük ücret alan kamu çalışanlarıdır'' denildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.