banner

Başbakan Erdoğan ‘okul sütü’mesajını yineledi




Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı bir etkinlikte okullarda dağıtımına devam edilen ‘okul sütü’ için mesaj verdi.

başbakan erdoğan süt mesajıBaşbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) tarafından JW Marriot Otel'de 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla düzenlenen törende, sütün çocukların gelişimi konusundaki önemine işaret ederek, ''Buradan bütün çocuklarımıza, bütün velilerimize sesleniyor ve okullarda dağıtılan sütleri gönül rahatlığı ile içmelerini istiyorum'' dedi.

Erdoğan, okullara süt dağıtımının istismar edilemeyecek, siyaset yapılmayacak kadar önemli bir konu olduğunu belirterek, ''Böylesine kapsamlı bir projede ortaya çıkan ve toplam içinde çok az sayıda olan öğrencilerimizin rahatsızlanması konusunu bir istismar vesilesi yapmak isteyenlerin özelikle dikkate alınmamasını rica ediyorum. Olayın önünü arkasını anlama zahmetine girmeden araştırıp sormadan doktorların değerlendirmelerini, tahlilleri, raporları görmeden önyargıyla söylenen sözler kimseyi tereddüte sürüklemesin'' diye konuştu.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.