banner

Öğretmenler kurtaramayınca itfaiye yetişti




Okula giderken oyun olsun diye geçtiği duvar boşluğunda sıkışan bir çocuk, ekiplere saatler süren bir kurtarma çalışmasında ter döktürdü.

duvara sıkışan çocukÇin’de yaşanan olayda 10 santimlik bir duvarın arasına sıkışan öğrenciyi kurtarmak için ilk olarak öğretmenleri seferber oldu.

Öğretmenler, yoğun çabaları sonuç vermeyince itfaiye çağırdı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, en ufak bir hareketin çocukta ciddi bir yaralanma meydana getireceğini tespit edince, yeni bir çıkış yolu arandı. Ekip daha sonra elektrikli testere kullanarak çocuğu sıkıştığı duvar ile kolon arasından çıkarmayı başardı.

Çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu, yalnızca kafasında hafif sıyrıklar oluştuğu açıklandı.

(milliyet)

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.