banner

Tüm Türkiye bu cinayeti konuşuyor




Zonguldak’ın Devrek ilçesinde, Fatih İlköğretim Okulu 8’inci sınıf öğrencisi Kader Demiroğlu (14), iddiaya göre cep telefonuna mesaj atan inşaat işçisi Metin Abacı’nın (51) isteği üzerine dün saat 10.55 sıralarında, teneffüste okul dışına çıktı.

pompalı tüfek cinayetiBu sırada bir kişi, Demiroğlu’na av tüfeği ile ateş ederek kaçtı. Hastaneye kaldırılan Demiroğlu, kurtarılamadı. Polis, ateş açan kişinin Metin Abacı olduğunu belirledi.

‘Metin amca çağırıyor’

Abacı’nın saklandığı bir yakınına ait evde gözaltına alındı. Arkadaşları, Kader Demiroğlu’nun teneffüste telefonla konuştuktan sonra, “Metin amca çağırıyor” diyerek bir kız arkadaşıyla dışarıya çıktığını, sonra silah sesi duyduklarını söyledi.

Cinayetle ilgili açıklama yapan Devrek Kaymakamı Hüseyin Öner, “Gönül ilişkisi ve kıskançlığa bağlı bir olay gibi görünüyor” dedi. Öner,  Demiroğlu’nun 4 yıl önce de cinsel istismara uğradığını söyledi.

(hürriyet)

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.