banner

Olaylı derbide gözaltına alınanların çoğu eğitimli çıktı




Şampiyonluğun belirlendiği derbi maçı sonrasında çıkan olaylar sırasında gözaltına alınan 47 kişinin arasında doktor, öğretmen, mühendis ve şirket yöneticisi olduğu belirlendi.

derbide çıkan olaylarKadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbi maçının ardından çıkan olaylara karıştığı iddiasıyla gözaltına alınanlar arasında doktor, mühendis ve öğretmen gibi çeşitli meslek dallarında görevli kişilerin de bulunduğu ifade edildi. 15 kişinin ise uyuşturucu, darp, hırsızlık ve kaçakçılık gibi suçlardan sabıkalı oldukları iddia edildi. Şüphelilerin emniyetteki sorguları devam ediyor.

Maç öncesi ve sonrası çıkan olaylarda 47 kişi gözaltına alınmıştı. 44 polis yaralanmış, 14'ü polis aracı olmak üzere 23 otomobil zarar görmüş 125 iş yerinin de camı kırılmıştı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.