banner

007 Türkiye’deki görevini tamamladı




James Bond serisinin son filmi '007 James Bond-Skyfall'un çekimlerini tamamlayan Daniel Craig, Türkiye'den ayrıldı.

james bondAdana'daki çekimlerinin ardından dün İstanbul'a gelen ve geceyi burada geçiren Bond rolündeki oyuncu Craig, görevliler tarafından Atatürk Havalimanı İç Hatlar Geliş katından alındı. Dış Hatlar Gidiş Katı CIP salonuna getirilen ve burada bir süre dinlenen Craig, daha sonra THY'nin tarifeli seferiyle New York'a uçtu. Filmin İstanbul'da- ki çekimleri olaylı başlamıştı. Kapalıçarşı'da çekilen sahnede, virajı alamayan motosiklet çarşı içindeki 400 yıllık tarihî kuyumcu dükkânının vitrinine çarpmış, kaza nedeniyle içinde altın bulunan vitrin camı kırılmıştı.

(zaman)

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.