banner

Ekşi Sözlük’ü karıştıran ünlü




Ünlü türkücü Nihat Doğan ile Ekşi Sözlük yazarları arasındaki gerginlik tırmanarak devam ediyor.

nihat doğan ekşisözlükBir süredir devam eden ekşi sözlük yazarları ile Nihat Doğan arasındaki gerginlik Nihat Doğan’ın Twitter adresinden attığı mesajlarla yeni bir boyut kazandı. Nihat Doğan Twitter’ a attığı mesajlarda ‘Ekşici gav*tlar 2 gündür 200 e yakın entry girmiş, yine her zamanki sulandırma, mizaha malzeme çıkarma gayreti içinde top çevirme çabası’ ifadesini kullandı.

Gün boyu attığı tweetlerle sözlük yazarlarına yüklenmeye devam eden ünlü türkücü, ‘yazık bir an acıdım annelerinin yerine koydum kendimi. oysa bunları doğurduğunda evladım oldu diye ne sevinmişti. evlat olsa sevilmezler’ diye yazdı.

Sözlük yazarlarına yönelik eleştirilerini giderek sertleştiren Nihat Doğan, ‘BENDEN EKŞİCİLERE GELSİN:::BEN SİZE B…DEMEM, B… DUYAR AR EDER,1 ZERRENİZ DÜŞSE B… ONUDA MINDAR EDER,RABBİM SİZİ NECASET İLE YOĞURMUŞ’ diye ekledi.

nihat doğanın  ekşi sözlüğe yazdıkları

(milliyet)

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.