banner

Çocuklarının mezuniyet törenine gidiyorlardı




Sivas’ta çocuklarının mezuniyet törenine giden ailenin bulunduğu otomobil minibüsle çarpıştı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 2’si ağır 4 kişi de yaralandı.

mezuniyete giderken kaza yaptılarKırıkkale’den Erzincan’a üniversite öğrencisi çocuklarının mezuniyet törenine giden ailenin bulunduğu Ü.A. (47) yönetimindeki 06 FAD 99 plakalı otomobil ile Yavu beldesine ekmek götüren G.K. (63) yönetimindeki 58 YC 929 plakalı minibüs, Kavak beldesi yakınlarında, bölünmüş yol çalışmaları yapılan Sivas-Ankara karayolunun 60. kilometresinde çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle minibüs şarampole uçtu.

Kazada otomobil sürücüsü ile birlikte F.A. (45), M.A. (43) ve N.A. (49) yaralandı. Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan M.A. ile N.A.’nın durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Kazada ağır yaralanan minibüs sürücüsü G.K. ise kaldırıldığı Yıldızeli Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.