banner

Canlı bomba saldırısı




Kayseri' de canlı bomba eylemi: 2 polis memuru şehit; 6'sı ağır 19 kişi yaralandı. . Üst katları lojman olan bina önündeki patlamada durumu ağır olan yaralılar, Pınarbaşı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

canlı bomba paniğiİçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Kayseri' deki patlamayla ilgili olarak," Nihayi hedef orası değildi. Polisin takibi sonucu bomba orada patlatıldı" dedi...

Kayseri Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü önündeki saldırıda 3 terörist öldürüldü. 2 polis memurunun şehit olduğu bildirildi..

Kayseri Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına girmek isteyen saldırgan otomobili binaya sürmek isteyince güvenlik güçleri ateş açtı. Olay sonrası saldırgan etsiz hale getirildi. .

Haberin Videosu

Get Adobe Flash player

Kahramanmaraş'tan bomba yüklü 06 E 1819 plakalı yeşil renkte otomobille gelen terörist bu sabah 09.30 sıralarında Pınarbaşı Emniyet Müdürlüğü'ne saldırdı. Terörist, kapıdaki polislerin 'dur' ihtarına uymadan Emniyet Müdürlüğü bahçesine daldı. Polislerin ateş açmasıyla yaralanan terörist, son bir hamleyle otomobildeki patlayıcıyı infilak ettirdi.

(milliyet)

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.