banner

Öğrenci servisi ile otomobil çarpıştı: 15 yaralı




Afşin ilçesinde, öğrenci servisi ile otomobilin çarpışması sonucu 13'ü öğrenci 15 kişi yaralandı.

servis_kazaAlınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Karagöz Mahallesi'nden okullara öğrenci taşıyan Hayati Özdemir yönetimindeki 46 U 2198 plakalı servis minibüsü, Karagöz kavşağında Arif Özden idaresindeki 16 LK 036 plakalı otomobille çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle takla atan minibüsteki öğrenciler dışarı savruldu. Aracın altında kalan bazı öğrenciler, olay yerinde bulunan iş makinesinin yardımıyla kurtarıldı.

Kazada, sürücüler Özdemir ve Özden ile öğrencilerden Şengül Aydoğan, Yusuf Aydoğan, Ebubekir Ural, Gülkız Tecir, Beytullah Tecirli, Mehmet Ali Görür, Fatih Aslaner, Cennet Aslaner, Kadriye Ceyhun, Nurkız Işık, Ayfer Aydoğan, Büşra Özdemir ve Ebru Gülmez yaralandı.

Olay yerine sevk edilen çok sayıda 112 Acil Servis ekibinin müdahale ettiği yaralılar, Afşin ve Elbistan devlet hastanelerine sevk edildi.

Tedavi altına alınan yaralılardan, servis sürücüsü Özdemir ile öğrencilerden Beytullah Tecirli'nin hayati tehlikelerinin bulunduğu, ilk müdahalelerinin ardından Kahramanmaraş'a gönderildikleri öğrenildi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.