banner

Kayıp üniversitelinin cesedi bulundu




Kartal sahilinde sabah sporu yapan Hafize Kılıç, denizde ceset olduğunu fark etti. Kısa bir şokun ardından Kılıç, durumu polise bildirdi. Cesedin Kayıp üniversite öğrencisine ait olduğu belirlendi.

kayıp üniversitelinin cesedi bulunduKısa süre sonra olay yerine gelen polis ekipleri, suyun üzerindeki cesedi kıyıya çıkardı. Olay yeri, polis tarafından emniyet şeridi ile güvenlik çemberine alındı. Ekiplerin yaptığı incelemede, cesedin 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Zafer Gerekmen’e ait olduğu öğrenildi.

Gerekmen’in komşusu olduğunu belirten Hafize Kılıç, “Cesede yaklaştıkça, bir haftadan bu yana kayıp olan Zafer’e benzettim ve tanıdığım bir yakınını telefonla arayarak teşhis etmesi için haber verdim. Zafer, bir haftadan bu yana kayıptı ve arandığı için her tarafta resimleri vardı” dedi.

PIRIL PIRIL BİR ÇOCUKTU

Cesedin çıkarıldığı yere gelen Gerekmen’in bir yakını da “Gedik Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu öğrencisiydi. Pırıl pırıl bir çocuktu. Geçen pazartesinden bu yana kayıptı. Bildiğimiz hiçbir sorunu yoktu” diye konuştu.

(milliyet)

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.