banner

Okul sütünün yanında bal da dağıtılsın




Türkiye Arı Yetiştiricileri Merkez Birliği Başkanı Bahri Yılmaz, ''Süt projesi çok güzel bir proje, bal da çok faydalı bir ürün, bu iki ürünün aynı anda öğrencilere verilmesi çok sağlıklı olur''' dedi.

okul sütüyle birlikte bal da verilsinYılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, balın süt gibi okullarda dağıtılmasının son derece doğru olacağına inandığını söyledi.

Bu anlamda çalışma başlattıklarını belirten Yılmaz, ''Süt projesi çok güzel bir proje, bal da çok faydalı bir ürün, bu iki ürünün aynı anda öğrencilere verilmesi çok sağlıklı olur. İkisi bir araya geldiğinde çok uyuşan ürünler. Çok sağlıklı ürünler. Çocukların sağlıklı yetişmelerinde çok katkı sağlayan iki temel gıda maddesi. Balın, okul balı gibi, piknik balı gibi sunulması yönünde ileriye dönük çalışmalarımız devam ediyor'' diye konuştu.

Balın, fizyoloji ve metabolizmayı düzenleyen bir ürün olduğunu vurgulayan Yılmaz, ''Bu bakımdan balın süt gibi bir proje haline getirilmesini devletimizden talep edeceğiz. Okul sütünün yanında balın da dağıtılmasını istiyoruz. Bunun gerçekleşeceğine de yürekten inanıyorum'' dedi

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.