banner

Buradan 5 kadın öğretmen sağ çıktı




Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde öğretmen olan 5 kadın, hafta sonu tatili dolayısıyla mesai bitiminden sonra valizlerini alarak, Şanlıurfa’ya doğru yola çıktı.

şanlıurfada öğretmen kazasıOtomobili kullanan 49 yaşındaki Aynur Şahin, seyir halindeyken önüne çıkan ve plakası henüz belirlenemeyen motosiklete çarpmamak için direksiyonu kırdı. Kontrolden çıkan otomobil, Şanlıurfa-Akçakale karayolunun Külünçe köyü yakınlarında DSİ’ye ait sulama kanalına uçtu.

Dün saat 19.00 sıralarındaki kazada suya batan otomobilde ölüm kalım mücadelesi başladı. Öğretmenlerin yardımına tarlada çalışan ve kazayı gören köylüler yetişti. 5 kadın, halatlar yardımıyla otomobilden çıkartıldı. Öğretmenler Aynur Şahin (49), Leyla Çelik (30), Asiye Elif (28), Betül Küpeli (30) ve Asiye Küpeli (32) ambulanslarla Şanlıurfa’daki hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı. Öğretmenlerin sağlık durumu iyi.

Kanalına uçan otomobil ise itfaiye ekipleri ile dalgıç polislerinin uğraşları sonucu vinç yardımıyla sudan çıkartıldı.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.