banner

Öğrencilerden yüzde100 doğal kozmetik




Bartın Üniversitesi Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencileri, tıbbi ve aromatik bitkiler dersi kapsamında ardıç, sedir ve sığla gibi ağaçların kök ve yaprakları ile kozalak kullanarak laboratuvar ortamında parfüm, krem ve sabun üretti.

öğrenciler doğal kozmetik ürettiOrman Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. İbrahim Tümen, ''Tamamen doğal olarak elde ettiğimiz ve yan etkisi olmayan kalıcı parfümler, cilt için kremler ve saç dökülmesi ile kepeği önleyen sabunlardan önümüzdeki yıllarda daha fazla üreterek döner sermaye kanalıyla satışa sunacağız'' dedi.


YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.