banner

Bu öğrenciler karneleri kötü olduğu için ağlamıyor!




Bu öğrenciler karneleri kötü diye ağlamıyorlar onların ağlama sebebi bambaşka.

 Bu öğrenciler karneleri kötü olduğu için ağlamıyor! Kuzey Kore'nin lideri Kim Jong Un'un, Kore Çocuklar Birliği üyeleriyle buluşmasına dair fotoğraflar dünya medyasına servis edildi.

Fotoğraflarda adeta pop yıldızı Justin Bieber'in hayranları gibi gözyaşları döker halde Kim Jong Un'a sarılan çocukların görüntüleri dünyayı şaşırttı.

Çocuklara "mutlu görünmeleri" gerektiğinin defalarca tembihlendiği tahmin edilirken, bu tepkilerin aşırı olması Kim Jong Un'u pek rahatsız etmişe de benzemiyor.

Babasının soğuk ve mesafeli duruşuna karşı, Kim Jon Un'un yönetimi altındakilerle kaynaşma imajı çizmesi, yabancı basında Kim Jon Un için "popüler yıldız" ifadelerinin kullanılmasına sebep oluyor.

İşte ağlamalarının gerçek nedeni

 Bu öğrenciler karneleri kötü olduğu için ağlamıyor!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(kaynak milliyet)

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.