banner

AB Bakanı Bağış'tan eylem çağrısı




Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Avrupa İnşaat Sanayi Federasyonu (FIEC) Genel Kurulu çerçevesinde Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı ve Sanayi ve Girişimcilikten Sorumlu Komiser Antonio Tajani ile basına kapalı olarak gerçekleştirilen ikili görüşmenin ardından düzenlen basın toplantısında, Tajani ile görüşmesinin içeriğine ilişkin, çok yapıcı bir toplantı gerçekleştirdiklerini söyledi.

vize duvarlarını buldozerlerimizle yıkalımBağış, şöyle konuştu:

''Sayın Başbakanımızın da katılacağı G-20 zirvesinde Türkiye bu konudaki dik duruşunu sergilemeye devam edecektir. Ben bütün inşaat sektörüne de bir çağrıda bulunmak istiyorum. Diyorum ki, artık bu vize duvarlarını buldozerlerimizle yıkalım. Artık Türkiye Avrupa Birliği'nin bir Gümrük Birliği üyesi olarak, Avrupa'nın bütün kurumlarının eşit üyesi olarak vize konusunda da diğer aday ülkelerle, diğer müzakere eden ülkelerle eşit muamele görmelidir.''

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.