banner

Bakan Dinçer’den CHP’ye 4+4+4 eleştirisi




Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, zorunlu eğitimi 12 yıla çıkaran ve kamuoyunda ''4+4+4'' olarak bilinen yasanın iptali ve yürürlüğünün durdurulması istemiyle Anayasa Mahkemesi'ne yapılan başvuruya ilişkin olarak, ''Daha önceden mahkeme bunu reddettiği halde tekrar müracaat etmeyi ben samimiyetsizlik olarak görüyorum'' dedi.

Bakan Dinçer’den CHP’ye 4+4+4 eleştirisiMilli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, ''Daha önceden yine CHP bu konuyla (zorunlu eğitimi 12 yıla çıkaran ve kamuoyunda ''4+4+4'' olarak bilinen yasa) ilgili olumlu mesajlar vermiş ve buna dair düzenlemeler yapılabileceğini beyan etmişti. Şimdi yaptığı davranış, önceki beyanlarından farklı bir davranış, onlarla çelişen, reddeden bir davranış. Ben CHP'yi Meclis'e ve mahkemeye saygı duymaya davet ediyorum'' dedi.

YASAL UYARI:

Yayınlanan köşe yazısı ve haberlerin tüm hakları ESM Yayıncılığa aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.



Egitimtercihi.com
5846 Sayılı Telif Hakları Kanunu gereğince, bu sitede yer alan yazı, fotoğraf ve benzeri dokümanlar, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kesinlikle kullanılamaz. Bilgilerin doğru yansıtılması için her türlü özen gösterilmiş olmakla birlikte olası yayın hatalarından site yönetimi ve editörleri sorumlu tutulamaz.